Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Asustehuolto Ullastiina, Itäkeskus (Asustehuolto Ullastiina Oy)

Asustehuolto Ullastiina Oy sijaitsee Helsingissä. Liikkeen puhelinnumero on (09) 343 3009.

Tämä Itäkeskuksen toimipiste on avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–17, keskiviikkoisin 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Tämä toimipiste sijaitsee Itäkeskuksessa Stockmannin yläpuolella neljännessä kerroksessa. Paikalla on hissi.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Asustehuolto Ullastiina, Itäkeskus" on saanut pisteet 7,2 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 18 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1034 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Antti Mantila:

Olen hämmästynyt, että noinkin huonoa kommenttia on annettu tai siihen on ollut aihetta – ja valitettavasti hääpuvusta. Olen itse korjauttanut haastaviakin metsästysvaatteita/gore-tex asusteita erilaisilla hihoilla ja punteilla sekä talvitakkeja. Kaikki nuo ovat menneet toiveitten mukaan. Olen jatkossakin asiakas vaativimmillakin vaatteilla.

Antti

  • Kirjoitettu: 16. päivä heinäkuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Asustehuolto Ullastiina, Itäkeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://www.ompelimot.com/pisteet/47" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>