Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Tanja Tmi

  • Paikkakunta:
  • Kestolinkki: http://www.ompelimot.com/ompelimo-tanja-tmi
  • Lyhyt kestolinkki: ompelimot.com/767
  • Osoite: Turuntie 561, 02880 Veikkola
  • Huomioitavaa: Ompelimo tekee enimmäkseen erilaisia sisustustekstiilejä. Verhoja ja tyynynpäällisiä ym. Myös pienimuotoista korjausompelua, housun lahkeiden lyhennyksiä yms.
  • Sivua katsottu: 1553 kertaa

Ompelimo Tanja Tmi on yritys Kirkkonummen Veikkolassa. Aikaisemmin yritys toimi Espoossa.

Puhelinnumero on 044 777 7487 ja sähköpostiosoite ompelimotanja@gmail.com.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Tanja Tmi" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1029 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Tanja Tmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://www.ompelimot.com/pisteet/767" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>