Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Johanna

Ompelimo Johannan puhelinnumero on 03 612 1546 ja sähköpostiosoite riitta.helin@ompelimojohanna.com.

Avoinna ma–pe kello 9.30–17 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Johanna" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1029 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Noora:

Ihana palvelu ja osaava myyjä! :) Löysin unelmieni hääpuvun liikkeestä! Upeat sovitus tilat, joissa saa ihan omalla porukalla rauhassa sovitella hääpukuja. Suosittelen!

  • Kirjoitettu: 26. päivä tammikuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Miia:

Todella kaunis myymälä ja ihana myyjä!! Löysin täydellisen hääpuvun<3 lämmöllä suosittelen!

  • Kirjoitettu: 28. päivä syyskuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Johanna sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://www.ompelimot.com/pisteet/236" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>