Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Anneli Lipsanen (Korjausompelua)

Vuonna 1993 toimintansa aloittanut Ompelimo Anneli Lipsanen sijaitsee Helsingissä. Yrityksen nettisivuilla on on selkeä hinnasto ompelupalveluista, kuten lahkeiden lyhennyksistä ja vetoketjun vaihdoista.

Avoinna ma–to kello 9–17 ja perjantaisin 9–15. Suljettu viikonloppuisin.

Sähköpostiosoite on ompelimo.lipsanen@gmail.com ja puhelinnumero 09 753 2656.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Anneli Lipsanen" on saanut pisteet 7,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 11 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1029 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Anneli Lipsanen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://www.ompelimot.com/pisteet/45" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>