Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Nahka- ja turkisompelimo Eija Nikkilä

Nahka- ja turkisompelimo Eija Nikkilä sijaitsee Hämeenlinnassa. Töitä otetaan vastaan ti–to kello 12–17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Puhelinnumero on 040 866 7724 ja sähköpostiosoite eijanikkila@hotmail.com.

Huom! Sisäänkäynti liikkeeseen kadunpuolelta katoksellisesta pikkuportista.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Nahka- ja turkisompelimo Eija Nikkilä" on saanut pisteet 8,8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 13 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Nahka- ja turkisompelimo Eija Nikkilä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://www.ompelimot.com/pisteet/566" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>