Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Galliamo Tmi ompelu ja korjaus

Galliamo Tmi ompelu ja korjaus löytyy Helsingistä. Puhelinnumero on 050 408 3145.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Galliamo Tmi ompelu ja korjaus" on saanut pisteet 4,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 27 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1033 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Ville X:

Nopeaa ja ystävällistä ompelupalvelua. Mielestäni hyvät hinnat myös.

  • Kirjoitettu: 12. päivä tammikuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Vafa Järnefelt:

En suosittele tätä ompelimoa missään nimessä. Epäammattitaitoisia ompelijoita. Häämekkoni pilattiin ja minua syytettiin siitä, että minun olisi pitänyt huomata miten neulat asetellaan mekkoon. Uskon ihmisissä aina rehellisyyteen ja kohtuullisuuteen. Tässä paikassa valehdeltiin suoraan kuluttajariitalautakuntaan. Menettämäni raha tässä oli pientä. Mutta tuli huomattua miten epärehellisiä ihmiset voivat olla.

  • Kirjoitettu: 25. päivä syyskuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Galliamo Tmi ompelu ja korjaus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://www.ompelimot.com/pisteet/413" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>